Amennyiben a blogban közzétett információk alapján, egyedül nem tud eligazodni az ellátások tekintetében, kérhet személyre szabott tanácsadást is. Ennek során az Ön által megadott adatok és a megküldött orvosi leletek alapján áttekintjük, hogy jogosult lehet-e egy adott ellátásra vagy nem.

A tanácsadásnak alapvetően három formáját tudom nyújtani. A legegyszerűbb, alap tanácsadásnál arra tudok választ adni, hogy a betegségei alapján jogosult lehet-e egy adott, Ön által kiválasztott ellátásra (pl. fogyatékossági támogatásra). A komplex tanácsadás során, ami természetesen jóval több időt vesz igénybe, a megküldött orvosi papírjai és egyéb adatok alapján áttekintjük, hogy vajon melyik ellátásra lehet jogosult, azt mi módon tudja igénybe venni. Tehát a kérdés úgy merül fel: milyen tb és szociális ellátást igényelhetek, ha mondjuk látási fogyatékos vagyok? A komplex tanácsadás egy bővített módjánál azt is értékelem, hogy Ön jogosult lehet-e rokkant/rehabilitációs ellátásra. Ezek a konzultációk telefonon történnek, előre egyeztetett időpontban. A harmadik konzultációs forma, a komplex tanácsadás extrákkal hasonló az előzőhöz, de itt már Ön kap egy írásbeli összefoglalót is a tanácsadás után, személyes találkozásra is lehetőség van (természetesen telefonon is történhet a tanácsadás), és az ezt követő 30 napban, ha kérdése, problémája van, továbbra is rendelkezésre állok (e-mailen és munkaidőben telefonon), tehát egyfajta utánkövetést is vállalok.

A komplex tanácsadás (extrákkal) esetén lehetőség van arra is, hogy tartósan beteg/súlyosan fogyatékos gyermeke után igényelhető támogatásokról kapjon tájékoztatást. Ez esetben természetesen gyermeke ezt igazoló orvosi leleteit kell elküldenie.

Természetesen, mivel egy hivatali döntés nem csak  a rehabilitációs orvosszakértői szempontoktól függ -hanem adott esetben meglévő szolgálat időtől stb.is- így garanciát nem tudok arra vállalni, hogy Ön milyen összegű ellátást fog kapni és azt száz százalékban megítélik Önnek. A tanácsadás arra terjed ki, hogy az adott betegségei, fogyatékosságai, egészségkárosodása alapján, mely ellátásokra lehet esélyesen jogosult, azokat milyen módon, hol lehet igényelni, stb.

Mennyibe kerül mindez? Az alap tanácsadás díja: 12.000 Ft, a komplex tanácsadás díja: 35.000 Ft (rokkant/rehabilitációs ellátás értékelését is magába foglaló esetben 47.000 Ft), a komplex tanácsadás extrákkal díja pedig 60.000 Ft (az összegek bruttó összegek). A tanácsadásról minden esetben számlát állítok ki, szakértői konzultáció jogcímen.

Jelentkezzen tanácsadásra:

Időpont foglalás

További részletekért vagy ha kérdése van, keressen az alábbi elérhetőségeimen:

https://orvosszakerto.net/contact-us/contact-us-2/