A tanácsadásnak négy formája érhető el:

1. Alap tanácsadás:  Ha egy konkrét ellátás kapcsán érdekli, hogy Ön az orvosi leletekkel igazolt betegségei kapcsán jogosult lehet-e az adott ellátásra, kérje az erre vonatkozó alap tanácsadást. A tanácsadás a fogyatékossági támogatásra, magasabb összegű családi pótlékra, szja kedvezményre, ápolási díjra, parkolási igazolványra, rokkant/rehabilitációs ellátásra való jogosultság kapcsán kérhető.

Ára: 12.000 Ft, időtartama: 15 perc, módja: telefonos konzultáció

2. Komplex tanácsadás: Ennek során a megküldött orvosi leletei (vagy tartósan beteg/súlyosan fogyatékos gyermekének orvosi leletei) és egyéb adatok alapján áttekintjük, hogy melyik egészségkárosodáshoz, fogyatékossághoz köthető ellátásra, szociális szolgáltatásra lehet jogosult orvosi szempontból, és azt mi módon tudja igénybe venni. (Kivéve a rokkant/rehabilitációs ellátást.)

Ára: 35.000 Ft, időtartam: 30-60 perc, módja: telefonos konzultáció

3. Komplex tanácsadás – rokkant/rehabilitációs ellátás értékelésével: Komplex tanácsadás kiegészítve a rokkant/rehabilitációs ellátásra való jogosultság értékelésével. (Annak véleményezése, hogy ezek közül Ön rokkant vagy rehabilitációs ellátásra lesz jogosult, nem csupán orvosszakértői feladat (és nem csak az egészségkárosodás mértékétől függ), így ezt csak a komplex bizottság tudja vizsgálni, foglalkoztatási és szociális szakértő bevonásával. Ezért a tanácsadás nem terjed ki arra, hogy a két ellátás közül melyikre lehet jogosult (kategóriákba sorolás), csak arra, hogy egészségkárosodása eléri azt a szintet, hogy a kettő közül valamelyik ellátásra jogosulttá válhat.)

Ára: 47.000 Ft, időtartam: 30-60 perc, módja: telefonos konzultáció

4. Komplex tanácsadás extrákkal: Ez a tanácsadás hasonló az előzőhöz, de itt már Ön kap egy írásbeli összefoglalót is a tanácsadás után, személyes találkozásra is lehetőség van (természetesen telefonon is történhet a tanácsadás), és az ezt követő 30 napban, ha kérdése, problémája van, továbbra is rendelkezésre állok (e-mailen és munkaidőben telefonon). Ez a tanácsadás is kérhető tartósan beteg gyermek esetén igényelhető ellátásokra vonatkozóan.

Ára: 60.000 Ft, időtartam: 30-60 perc, módja: személyes (Szegeden vagy Budapesten) vagy telefonos konzultáció, extrák: írásbeli összefoglaló, rendelkezésre állás 30 napig

Természetesen, mivel egy hivatali döntés nem csak  a rehabilitációs orvosszakértői szempontoktól függ -hanem adott esetben meglévő szolgálat időtől stb.is- így garanciát nem tudok arra vállalni, hogy Ön milyen összegű ellátást fog kapni és azt biztosan megítélik Önnek. A tanácsadás arra terjed ki, hogy az adott betegségei, fogyatékosságai, egészségkárosodása alapján, mely ellátásokra lehet esélyesen jogosult, azokat milyen módon, hol lehet igényleni, stb.

A tanácsadás ideje hozzávetőleges időtartam, a tanácsadás ennél lehet valamivel akár hosszabb vagy rövidebb is. A tanácsadásról minden esetben számlát állítok ki, szakértői konzultáció jogcímen.

A tanácsadásra jelentkezés módja: Az “időpont foglalás” menüpontban adja meg személyes adatait, töltse ki a kérdőívet, foglaljon időpontot, majd töltse fel (vagy a magori.dr@gmail.com e-mail címre küldje el) orvosi leleteit! Az időpontfoglalás az ezt követően megküldött díjbekérő/számla kiegyenlítése után válik véglegessé. Telefonos konzultáció esetén a megadott időpontban Ön fog hívni engem a honlapon megadott telefonszámon. Kérem, szíveskedjék az időpontot betartani,  mert 5 percet elérő vagy meghaladó késés esetén a tanácsadást nem tudom megtartani, és annak díját pedig nem áll módomban visszafizetni. (Kivételt képez ez alól, ha Ön az előző tanácsadás 5 percet meghaladó csúszása miatt nem tud felhívni, ez esetben újabb időpontban fogom a tanácsadást megtartani.) Konzultációt lemondani a tanácsadás kezdő időpontja előtt legfeljebb 72 órával lehetséges -e-mailben vagy munkaidőben telefonon. Amennyiben ez nem történik meg és az Ön hibájából a tanácsadást nem tudom megtartani, a konzultációs díj visszatérítésére nincs mód.

Milyen orvosi leleteket küldjön? Az összes betegsége (vagy gyermeke összes betegsége) kapcsán küldje meg az azt igazoló friss (legutolsó) szakorvosi leleteit. Ezen felül a legutóbbi 5 év zárójelentéseit és képalkotó vizsgálati (röntgen, CT, MR stb.) leleteit.

Jelentkezzen tanácsadásra:

Időpont foglalás

Amennyiben kérdése van, keressen az alábbi elérhetőségeimen:

https://orvosszakerto.net/contact-us/contact-us-2/